Vælger

Sædeovertræk autocampere for MERCEDES

1. 
2. 
3. 
Frankrig Vi er europæere
Europa Vi er producenter

Autocamperens sæder er meget udsatte for slitage. For at bevare polstringen i din autocamper har vi designet kvalitetsbetræk, der passer præcist til dine sæder, så du får et fuldt beskyttet køretøj.

Sædebetræk til autocamper: gode grunde til at købe

Interiøret i alle autocampere Fiat Ducato og andre autocampere bliver sat på prøve, især sæderne i fører- og passagerkabinen. Dette køretøj er trods alt en slags andet hjem end hoteller og vandrerhjem under familieferier og rejser. Derfor skal autocamperen være ren og indbydende. Ved at montere sædebetræk beskytter man ikke kun sæderne mod slitage, men holder også interiøret rent. Når din rejse er slut, kan du fjerne autocamperbetrækkene og vaske dem og derefter sætte dem på plads igen, så de er klar til en ny udflugt.

En autocamper Fiat Ducato eller lignende er en rigtig god investering, som skal passes omhyggeligt for at sikre, at den holder længe. Det er ikke altid muligt at købe en ny autocamper , så det kan også være en god idé at købe en brugt autocamper . Hvis du ønsker at give dine gamle sæder nyt liv, kan du montere dem med vores autocamperbetræk og skjule eventuelle skader.

Endelig kan det være, at du en dag beslutter dig for at sælge din campingvogn Fiat Ducato eller noget andet videre. I så fald er det vigtigt at passe på den nu for at bevare dens værdi ved videresalg.

Et sædebetræk af høj kvalitet til autocamperen

Som du kan se, skal polstringen i autocamperen beskyttes med autostolbetræk, men ikke bare med hvilket som helst betræk. Undgå de billige universalbetræk og vælg kvalitetsbetræk. Vores betræk til autocampere Fiat Ducato eller andre er helt håndlavede og designet på vores egne værksteder i modstandsdygtige og robuste materialer, som gør forskellen.

Alle vores sædebetræk er garanteret i to år. Men frem for alt er de æstetisk tiltalende og kan tilpasses. Stof, mesh, farver, broderi, finish... Du har mulighed for at designeunikke autostolbetræk til en autocamper , der ikke ligner nogen anden. Slut med sædebetræk , der forvrænger bilensinteriør . Beskyttelserne revolutionerer markedet for sædebetræk til autocampere Fiat Ducato eller andre og garanterer dig en stor komfort.

En skræddersyet autocamperdækning

Sædebetrækket til autocampere Fiat Ducato eller andre er også fremstillet efter mål. Det betyder, at det tager hensyn til størrelsen på din campingvogn. Som følge heraf vil dine sæder være ideelt dækket. Intet overskydende eller utilstrækkeligt stof, ingen folder, ingen falske noter ... Vores betræk passer perfekt til sæderne.

De er fuldt kompatible med din autocamper og passer ikke kun til sæderne, men også til bilens tilbehør og særlige funktioner. Armlæn, opbevaringsområder, håndtag til at vippe ryglænet... Intet er overladt til tilfældighederne. Samarbejdet med førende producenter gør det muligt for os at designe produkter, der er 100 % køretøjsspecifikke. Og dette skræddersyede design har mange fordele!

Lovecar fremstiller campingvognsovertræk til alle mærker: volkswagen renault , fiat, ford, peugeot, nissan, mercedes, , , ...

Vi dækker også alle typer producenter af varevognsudstyr: Vi omfatter bl.a.: Adria, Arca, Autostar, Bavaria, Benimar, Blucamp, Burstner, Campereve, Campster, Carado, Carthago, Cartier, Challenger, Chausson, Chevrolet, Ci, Cityvan, Concorde, Crosscamp, Dethleffs, Dream, Dreamer, Elios, Elnagh, Eriba, Esterel, Etrusco, Euramobil, Fleurette, Font vendome, Frankia, Giottiline, Globecar, Hobby, Homecar, Hymer, Itineo, Joint, Karmann, Knaus, Laika, Lando, Le voyageur, Lexa, LMC, Mac louis, MCC, Miller, Phoenix, Pilote, Rapido, PLA, Rimor, Road car, Roller team, Stylevan, Sunlight, Sunliving, Vilamobil, Weinsberg, Westfalia...

Lovecar tilbyder et bredt udvalg af tilpassede autocamperovertræk, der kan skræddersyes til at skabe et unikt interiørdesign. Der findes mange muligheder, herunder kabine- og bænkbetræk, som passer til alle budgetter. Deres bibliotek med over 18.000 designs gør det muligt for dem at skabe skræddersyede sædebetræk til de 80 største autocampermærker, herunder Adriatik, Pilote, Chausson, Burstner, Font-Vendôme og Westfalia. Modeller som Pilote Aventure G740 og Chausson Welcome 79 kan tilpasses med disse betræk.

Sikre dæksler

Takket være den skræddersyede fremstilling af sædebetræk til autocamperen Fiat Ducato eller andre, garanterer vi din perfekte sikkerhed. Beskyttelserne er fuldt kompatible med airbaggene og udgør ingen hindring for udløsningen af disse i tilfælde af en kollision. Din kørekomfort er derfor bevaret, og det samme gælder din sikkerhed. Airbaggene kan udløses uden problemer takket være vores unikke og eksklusive patenterede system. Og fordi din sikkerhed er vores højeste prioritet, udføres der regelmæssige tests på godkendte centre.

Et indre beskyttelsesdæksel, der er let at installere

Endelig er fordelen ved specialfremstillede covers også, at de er lette at montere. Mange af jer har opgivet sædebetræk Fiat Ducato eller lignende, fordi de er svære at montere. Det er sandt, at universelle sædebetræk kan være vanskelige at montere.

I modsætning til disse billige betræk er vores sædebetræk udelukkende designet til autocampere. Det sikrer, at produktet er 100 % egnet og kan monteres hurtigt og nemt. Desuden nyder sædebetrækkene fraFiat Ducato eller andre godt af vores patenterede quick-fit-system, som gør det muligt at montere dem på rekordtid. Hver komponent er nummereret, og du finder en monteringsvejledning på papir, der guider dig trin for trin gennem din montering.

Monteringen er så enkel, at du aldrig mere behøver at bekymre dig om at fjerne dine sædebetræk for at rengøre dem og vaske dem i maskinen (nem vedligeholdelse). For nemt at slippe af med snavs og pletter kan det skræddersyede betræk faktisk vaskes for at slippe af med snavs og pletter.

Og hvis du vil have en perfekt beskyttet autocamper, kan du benytte dig af den gratis levering og bestille specialfremstillede måtter.