Vælger

Bilmåtter erhvervsbiler for MINI

1. 
2. 
3. 
Frankrig Vi er europæere
Europa Vi er producenter

Søg efter din bilmodel

Dit erhvervskøretøj er funktionsdygtigt. Dets udstyr skal også være funktionsdygtigt. Den vigtigste af disse er en måtte til erhvervskøretøjet. Den skal både være en beskyttende gulvbelægning til dit interiør og en attraktiv gummimåtte eller tekstilmåtte.

Lovecars sortiment af gulvbeskyttere er kendetegnet ved høje kvalitetsstandarder og er velegnet til en lang række professionelle køretøjer. Bedøm selv!

Hvilken gummimåtte til hvilket erhvervskøretøj?

De fleste mærker, de fleste modeller af erhvervskøretøjer og deres forskellige generationer: Dette er det udvalg af erhvervskøretøjstæpper, som vi tilbyder dig: 

Skræddersyede gulvmåtter til erhve rvskøretøjer til citroen, fiat, ford, mercedes, nissan, , opel, peugeot, renault, , toyota,, volkswagen ...

Vores måtter til biler, varevogne og førerhuse er et must-have til beskyttelse! 

Hvordan finder jeg kvalitetstæpper til professionelt brug?

Du behøver ikke lede længere! Kvalitetsmåtter er til stede på vores webshop, og vi forklarer dig hvorfor.

De forskellige materialer til brugstæpper :

Gummimåtter til erhvervskøretøjer: Vores gulvmåtter til erhvervskøretøjer er lavet af sort, grå eller beige gummi. Men det er ikke en hvilken som helst gummimåtte, vi tilbyder. De er designet til at modstå de hundredvis af gange om dagen, hvor føreren bruger koblingspedalen (maksimal robusthed). Vores biludstyr er fremstillet på vores værksteder med den største omhu. Vores skræddersyede tæpper afsluttes omhyggeligt med en kant (Kantebånd) i den farve og finish, du vælger, fordi et brugstæppe kan være lige så funktionelt, som det er smukt.

Gulvmåtte af tekstil til erhvervskøretøjer: Vi tilbyder dig et udvalg af enten et nålefiltet tæppe eller et fløjtetæppe (ofte kaldet Tuft). Vi tilbyder et bredt udvalg af tæppefarver (sort, grå og beige) og bånd, så de passer til din varevogns interiør.

Vi tilbyder alle gulvmåtter til erhvervskøretøjer til alle modeller (eksempel: ford transit, peugeot partner, peugeot expert, Citroën berlingo...)

Gratis levering på alle Websiden produkter. Vores bilbetræk, presenninger og bagagerumsmåtter er ikke på lager og er tilgængelige med det samme, da alt er lavet efter mål. Du giver os de detaljer, du ønsker, og vi laver det! Leveringstiden er 5 til 12 arbejdsdage.

Sikkerhed af tæpper til varevogne og erhvervskøretøjer

Lovecar gør meget ud af at sikre, at vores måtter til erhvervskøretøjer er fejlfrie og passer perfekt til dit køretøj. Så du kan være sikker på, at de originale fastgørelsesclips på din varevogn passer ind i de passende slots på vores specialfremstillede måtter til erhvervskøretøjer. Men det er ikke det hele, for førermåtten er udstyret med den patenterede Autogrip-teknologi. Dette er en anordning, der sikrer, at måtten aldrig kan glide, hvilket gør kørslen mere sikker.

Så clips + patenteret skridsikkert system = absolut beskyttelse!

Vedligeholdelse af tæpper til erhvervskøretøjer

De høje kvalitetsstandarder, som vi sætter ved fremstillingen af vores gummimåtter , afspejler sig også i deres nemme vedligeholdelse. Uanset om den er plettet af mudder, sand eller sne, får din gulvmåtte sin oprindelige glans tilbage på et øjeblik. Du skal blot gnide den med en fugtig svamp (ideelt set i rent vand). Hvis snavset er kraftigt, kan du vaske det af med en højtryksrenser eller en haveslange. Vores gummimåtter til biler er perfekt vandtætte, modstandsdygtige, stærke og robuste nok til at kunne tåle et væld af vaske.

Da dine sæder også skal beskyttes mod hverdagens støv, tilbyder vi også skræddersyede betræk, der er skræddersyet til millimeter af dit erhvervskøretøj (mange mærker og modeller e r tilgængelige): peugeot citroen , fiat, volkswagen, renault, ford, , mercedes, opel, partner, expert, transit, berlingo .....)

Vores tekniske team står til rådighed fra mandag til fredag i Frankrig for at besvare eventuelle spørgsmål om kompatibilitet, pris og leveringstider for vores gulvmåtter til erhvervskøretøjer eller biler. Gratis levering på alle Websiden.

Tænk også på at beskytte gulvet i din varevogn med vores bagagerumsmåtter til erhvervskøretøjer eller dine sæder med vores sædebetræk eller indvendige og udvendige presenninger.