Vælger

Bilmåtter

1. 
2. 
3. 
Frankrig Vi er europæere
Europa Vi er producenter

Bilmåtter: Bedre end det originale gulvtæppe!

Er du på udkig efter kvalitetsbeskyttelse til din bil? Lovecar bilmåtter holder dit bilgulv i perfekt stil. Fra nu af behøver du ikke længere at frygte regnvejrsdage, våde sko, dyrehår, fugt og snavs. Vælg kvalitet, og stol på den franske førende leverandør af dine bilmåtter. Vi tilbyder 2, 3 eller 4 stk. bilmåtter til alle mærker (peugeot, citroen, renault, fiat, bmw...)

Tilpassede, skridsikre bilmåtter, der kan tilpasses

Uanset hvilken model dit køretøj har, er vores bilmåtter nemme at vedligeholde, men først og fremmest meget enkle at montere. Lovecar bilmåtterne leveres med clips og passer nemt og på rekordtid i din bil. Bilmåtterne har også åbninger til plastikfastgørelsesanordninger (for biler, der har dem), så de er nemme at montere. 

Desuden er alle vores bilmåtter udstyret med det patenterede Autogrip-system, som forhindrer, at førermåtten ved et uheld glider ind under førerens pedaler under kørslen. Dette upåklagelige greb på dine gulvmåtter forhindrer snavs i at sætte sig fast under dine bilmåtter og sikrer dermed upåklagelig renhed på dine gulve. (nem rengøring)

Lovecar giver dig mulighed for at personliggøre dine bilmåtter for at beskytte din bil med elegance og unikke egenskaber. Spil stylist, varier konfigurationer og design din egen bilmåtte! Oplev vores udvalg af skræddersyede skridsikre gulvmåtter: Best, Premium og Gummi, så du er sikker på at finde den rigtige bilmåtte til dig, uanset dit budget. 

Med Best carpets finish kan du vælge et 900 g/m² nålefiltet tæppe i sort, grå eller beige, der passer til din smag og farven på din bils interiør med en Hælpude for at gøre tæppet mere modstandsdygtigt. Og hvis du vil have en mere "eksklusiv" bilmåtte, skal du vælge Premium-bilmåtten med et 1000 g/m² TUFT-velourtæppe i sort, grå eller beige. Vælg mellem en række kantfarver (velour, nubuck, læder), materialer og personalisering, og du kan være sikker på, at dine gulvmåtter vil gøre dit interiør unikt. Kvalitetsfinish og materialer i topklasse er kendetegnende for alle vores gulvmåtter til biler. Endelig, hvis din eneste bekymring er vedligeholdelsen af dine bilmåtter (fugtige og beskidte), vil du klart foretrække gummimåtter, da alt, hvad du behøver, er lidt sæbe og vand for at få dit interiør og dinebilmåtter helt rene. (let at rengøre). Personalisering betyder også, at du kan tilføje en tekst efter eget valg til vores gulvmåtter til bilen. Du kan skrive detaljer som navnet på din bilmodel eller dit fornavn eller firmanavn i den skrifttype og farve, du ønsker! Vi tilbyder denne mulighed på alle vores bilmåtter med tæppe og bilmåtter af gummi samt på vores bagagerumsmåtter med tæppe eller gummi!

Lovecars forpligtelse til specialfremstillede bilmåtter til de bedste priser

Med Lovecar.dk bilmåtter beskytter og bevarer du din bils indvendige elegance uden at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed for passagererne. Fordi alle køretøjer er unikke, er vores bilmåtter skræddersyet til at passe millimetervis til dit køretøjs originale snit. Vi fremstiller dine gulvmåtter på bestilling på vores egne værksteder, så de passer perfekt til dit bilgulv. Med deres kvalitet svarende til de største producenters kvalitet giver Lovecar-produkterne dig perfekt modstandsdygtighed over for alle de daglige begrænsninger i forbindelse med brug. Vi er så sikre på, at vi kan tilbyde dig bilmåtter af den bedste kvalitet til den bedste pris, at vi garanterer dine bilmåtter i 1 år. 

Vi tilbyder et udvalg af måtter til alle mærker af universalflåde n som f.eks.citroen, audi, fiat, peugeot, lancia, dacia, volkswagen, nissan, , bmw, opel, toyota, renault, mercedes, , ford...

Lovecar er den eneste, der tilbyder dig et patenteret AUTOGRIP-system med en skridsikker måtte. Alle vores måtter (tæppemåtter, gummimåtter) er udstyret med dette skridsikre system under førermåtten. Vores modstandsdygtige måtte er lavet efter mål og ikke universel!

Stol på den franske leder inden for fremstilling og online salg af skræddersyede bilmåtter.

Vi har i over 30 år arbejdet sammen med anerkendte partnere inden for bilindustrien for at tilbyde dig enestående produkter, der er tæt på topkvalitet. For at garantere dette er vi forpligtet til at kontrollere hele produktionskæden. Takket være Lovecar.dk og dens knowhow behøver du aldrig at gå på kompromis med sikkerhed, kvalitet eller pris. Og hvorfor ikke supplere din bestilling af bilmåtter med et sæt bilovertræk, en matchende bagagerumsmåtte eller et beskyttende bilcover

Udnyt dette for at beskytte alle dine køretøjer. Hvis du vil gøre et rigtig smart køb, kan du benytte dig af vores ekstraordinære produktpakketilbud, der kombinerer 2 varer (bilovertræk + bilmåtte eller bilmåtte + bagagerumsmåtte). Hos Lovecar.dk er det enkelt: Jo mere du forkæler dig selv, jo billigere bliver det! Lovecar er også en enkel og fuldt sikker hjemmeside, hvor du med få klik kan designe dine bilovertræk på en sjov og nem måde. Det er også ekstraordinære forpligtelser såsom ultrahurtig levering i Mondial relais, levering hjem, uovertruffen prisgaranti eller tilgængeligheden af et kundeserviceteam, der står helt til din rådighed for alle detaljer og produktkompatibilitet. 

Detaljer: Glem ikke at beskytte dit bagagerum med vores skræddersyede bagagerumsmåtter (tæppe eller gummi)

Gratis levering på alle Websiden hjemmesider, så udnyt det!