Vælger

Sædeovertræk erhvervsbiler for MERCEDES

1. 
2. 
3. 
Frankrig Vi er europæere
Europa Vi er producenter

Sædebetræk til erhvervskøretøjer

 

Til en peugeot, ford, Fiat, renault eller en mercedes, til en opel eller en toyota, til en volkswagen, til en citroen ... Uanset mærke, model eller generation af dit erhvervskøretøj (med tagbøjler eller specialkarrosseri) har Lovecar noget, der kan klæde det på! Med vores sædebetræk til erhvervskøretøjer, der kombinerer kvalitet, funktionalitet, styrke og holdbarhed, kan du bruge dit transportkøretøj, som du ønsker. 

Bare fordi din varevogn er beregnet til transport af genstande, betyder det ikke, at den ikke skal passes på samme måde som din personbil. Faktisk er det endnu vigtigere at beskytte et professionelt transportkøretøj uden forsinkelse, da dets funktion kan forårsage skader på polstringen. Dette er dobbelt skadeligt: på den ene side for din personlige tilfredshed med din varevogns tilstand, og på den anden side fordi det vil være meget mindre let at sælge den videre uden at acceptere et betydeligt prisnedslag. Derfor er det vigtigt at udstyre din varevogn med passende sædebetræk af høj kvalitet.

 

Beskyt sæderne i din varevogn effektivt med et sædebetræk til varevognen

Fordi varevogne er køretøjer, der udsættes for en hård prøve, er det vigtigt at beskytte sæderne. De mange ture op og ned i transportkøretøjet med en last af varer kan føre til skader på polstringen. For varevogne, der kører på byggepladser, er der kun få køretøjer, der kan beskyttes mod snavs, mudder, slud og sand. Naturligvis er bilsæderne og gulvmåtterne de dele af interiøret, der bliver ramt, og de beskidte hænder er de første, der lander på dem. Og denne type pletter er ikke altid nemme at rengøre: Når fedt eller olie trænger ind i polstringen, er det svært at fjerne. Det er problemer, som kan være til skade for dig, hvis du nogensinde ønsker at sælge din bil. Det er derfor, at autosædebetræk specielt designet til erhvervskøretøjer er uundværlige!

Vi præsenterer Utility Cover, det perfekte bilsædebetræk til dem, der gerne vil beskytte deres sæder mod spild og pletter. Utility-betrækket er lavet af Kunstlæder læder og et slidstærkt materiale af høj kvalitet, og det er designet til at modstå gentagen brug og holde dit sæde rent og smukt. Betrækket har også et behageligt design, så du sidder godt, mens du kører. Og så er det nemt at montere, så du kan komme ud at køre igen på ingen tid. Uanset om du har brug for et sædebetræk til din bil, lastbil, varevogn eller et andet køretøj, er utility-betrækket et fremragende valg. Så vent ikke længere, bestil dit utility cover i dag!

Et komplet udvalg af sædebetræk til erhvervskøretøjer

 

Vi tilbyder betræk til varevogne af alle mærker: Volkswagen Transporter, Nissan Primastar, Renault Kangoo , renault master, renault trafic, citroen berlingo, Fiat Fiorino, Iveco og varevognsmåtter er tilgængelige i vores online shop! Disse sædebetræk til erhvervskøretøjer passer perfekt til sæderne, fordi de er syet og skåret præcist efter den millimeterskabelon, som de forskellige bilproducenter har leveret. Desuden kan vores sædebetræk monteres hurtigt og nemt takket være et patenteret quick-fit-system. Dette er et genialt system med indsyede plastkuverter, som gør det muligt at glide ryglænet let over sæderne og nakkestøtterne. Når først de er monteret, kan du komme videre med dit arbejde uden at bekymre dig om dine sæder. Vi tilbyder et bredt udvalg af brugsbeskyttelse, der passer til alle dine behov. Du kan vælge betræk til bagsædet, betræk til førersædet, forskellige farver, betrækmuligheder ....

Vi tilbyder også snekæder i tekstil til erhvervskøretøjer på Websiden . Sædeovertræksbeskyttelsen er også nyttig, hvis du har kæledyr.

 

Sædebetræk af høj kvalitet til erhvervskøretøjer til de bedste priser

At tilbyde kvalitet og sikkerhed til alle bilister er vores højeste prioritet. Derfor er det vigtigt at vide, at vores sædebetræk alle er kompatible med bilens airbags og ikke forstyrrer udløsningen af dem. Deres sømme er specielt designet til at give efter i tilfælde af en pludselig kollision uden at blokere for udløsningen af sikkerhedsanordningen. De kommercielle sædebetræk har bestået 3.500 kollisionstest og er derfor TUV- og UTAC-certificeret. Ud over kvaliteten af finish er det også gennem kvaliteten af de valgte materialer, at vores kommercielle udstyr gør forskellen. Råmaterialet, der anvendes i vores produktionsværksted, er af højeste kvalitet: dets levetid kan tælles i titusindvis af kilometer! Vores sædebeskyttelsesmateriale, der er perfekt modstandsdygtigt og 100 % vandtæt, garanterer sædets integritet og forhindrer slitage som følge af gnidning og forringelse. Med sædebetræk er der ingen frygt for, at fedt trænger ind i stoffet, at olie løber ud eller at andet snavs trænger ind.

Du kan også benytte dig af vores udvalg af skræddersyede betræk til varevogne i Kunstlæder sort eller gråt læder eller andre tekstiler til de bedste priser på nettet! Det er betræk i topkvalitet, omhyggeligt skåret til efter målene på hvert sæde eller bænksæde og håndsyet med den største omhu. (Kvaliteten er kombineret med attraktive priser på utility-sædebetræk, der beskytter dine sæder fuldt ud og er lavet af meget modstandsdygtige materialer. De kommer med to års garanti og leveres hurtigt!

Lovecar tilbyder også gummi i metermål til at beskytte din støvle. Gummiet er vandtæt og giver dig optimal beskyttelse!

Vores tekniske team står til rådighed fra mandag til fredag i Frankrig for at besvare eventuelle spørgsmål, især om betrækkets kompatibilitet med din bil. Gratis levering til Websiden.