Vælger

Sædeovertræk for LANCIA

1. 
2. 
3. 
Frankrig Vi er europæere
Europa Vi er producenter

Betræk til bilsæder

Har du lige købt din bil og ønsker at beskytte polstringen eller forny den? Eller ønsker du blot at forbedre komforten i din bil med sædebetræk , der dækker sæder, der er blevet lidt slidte med tiden? Lovecar.dk giver dig med sit brede udvalg af produkter af høj kvalitet mulighed for at vælge den type bilbetræk, der passer perfekt til dine sædders dimensioner og forbedrer dem. Med Lovecar er det muligt at kombinere komfort og æstetik!

Betræk til bilsæder er en fantastisk måde at holde din bil ren, komfortabel og beskyttet på. De er nemme at montere, fjerne og rengøre, og vigtigst af alt, de giver overlegen beskyttelse mod elementerne. Sædebetræk passer til de fleste biler og SUV'er og er fremstillet af slidstærkt stof, der beskytter din bil mod UV-stråler, støv og ridser.

Hvad du skal kigge efter i bilsædebetræk: Du kan finde bilsædebetræk i et par forskellige designs. PU- og PVC-betræk til bilsæder er et godt valg, hvis du leder efter noget til en overkommelig pris.

Fuldt tilpasset sædebetræk for optimal beskyttelse!

Dine skræddersyede bilbetræk fremstilles i vores egne værksteder og designes på bestilling efter de standarder, som din bils originale Bilfabrikanterne brugte, og kun med materialer af højeste kvalitet. Du bestemmer selv stilen på dine bilcovers ved at vælge det stof, de farver og den finish, du bedst kan lide. På den måde har dit bilbetræk absolut intet at misunde fra mærkets originale modeller, og frem for alt bevarer det alle din bils grundlæggende funktioner: opbevaringsrum, adgang til sædeklaphåndtag, splitbænk ... Alle din bils originale muligheder respekteres perfekt, ligesom et universalbetræk!

Når vi kan tilbyde dig det bedste inden for autostolbetræk, skyldes det, at vores integrerede designkontor arbejder tæt sammen med alle bilproducenter, så vores skabeloner til autostolbetræk altid passer perfekt til de nyeste modeller på vejene. Desuden kontrollerer vi hele vores produktionskæde: en væsentlig fordel for os, der ønsker at tilbyde vores kunder produkter, der er tæt på topkvalitet.

Med sædebetræk i farver, der matcher dit instrumentbræt og interiør, passer dit bilbetrækssæt perfekt til dit interiør og kan endda matches med bilmåtter, der også beskytter gulvene i dit køretøj. Selv tæppet i bagagerummet kan tilpasses til dine sædebetræk og beskyttes takket være det vigtige køb af en bagagerumsmåtte. Og for at fuldende beskyttelsen af dit køretøj bør du overveje at udstyre dig selv med et bilcover (også kendt som en beskyttende presenning eller et beskyttende bilcover, indvendigt eller udvendigt)! Hvis det er vigtigt at bevare komforten og æstetikken i din bils indre, bør du ikke forsømme karrosseriets tilstand. Og for at sidstnævnte ikke skal lide under ydre aggressioner (dårligt vejr, ridser, støv, fugt), er det vigtigt at beskytte den. 

Lovecars engagement i autosædebetræk

Lovecar har specialiseret sig i design og online salg af tilpassede bilovertræk og stiller sine 30 års erfaring med de største bilproducenter til rådighed for dig. Med sine mange modeller af bilkapper tilbyder Lovecar dig bilkapper i topklasse til meget konkurrencedygtige priser. Du nyder også godt af 24 måneders garanti på dit produkt, og hvis det er nødvendigt, vil vores eftersalgsservice give dig den nødvendige støtte og hjælp. 

Da biler er i konstant udvikling, opdaterer vi regelmæssigt vores eget udvalg af bilcovers, så du altid kan finde det rigtige bilcover til din Bilfabrikanterne, hvad enten det gælder størrelse eller sikkerhed.

Lovecar tilbyder dig et bredt udvalg af beskyttende covers lavet af vævet mesh, polyester og Kunstlæder læder i forskellige farver (sort, rød, grå, beige). Det look, du ønsker at give din bil, er vigtigt: sporty eller elegant. Du finder helt sikkert et sæt bilsædebetræk, der passer til dit interiør og din stil! Og for at gøre dine køreture så sikre som muligt, er alle Lovecar.dk-bilsædebetræk udstyret med et patenteret system, der udløser airbags med det samme i tilfælde af sammenstød.

Lovecars beskyttelsesovertræk er udstyret med åbninger, der er specielt tilpasset til ISOFIX-fastgørelser til barnestole, og de har et særligt højt sikkerhedsniveau.

Bilbetrækkene er åndbare og slidstærke og kan maskinvaskes, så de er nemme og hurtige at rengøre. Hvis du vil have et vandtæt betræk, skal du vælge betræk lavet af Kunstlæder-læder.

Vi har et bredt udvalg af autostolbetræk til alle bilmærker, herunder Citroën, Volkswagen, Bmw, Peugeot, Renault, Ford.

Du vil også sætte pris på den nemme montering:

De leveres med et installationssæt og en papirinstruktion, så dine sæder bliver dækket på rekordtid! Og for at gøre det endnu nemmere for dig, har vi sat små etiketter på hvert enkelt stykke, så alle kan samle og bruge det. 

Lovecar er også et pålideligt og sikkert websted med ultrahurtige produktions- og leveringstider. Alle disse ekstraordinære tjenester retfærdiggør vores førende position på markedet. 

Du er velkommen til at se vores bilovertræk i video

Glem ikke at beskytte gulvet i din bil med vores bilmåtter og bagagerumsmåtter (tæppe- eller gummimåtter)