Vælger

Bagagerumsmåtte for BMW

1. 
2. 
3. 
Frankrig Vi er europæere
Europa Vi er producenter

Beskyt din bil med en bagagerumsmåtte 

Bagagerummet er det område, som bilisterne oftest forsømmer. Og alligevel er det måske det mest sårbare område over for snavs, skader og gentagne bevægelser. Med en ivrig gartner, hans beskidte værktøj og våde støvler, den erfarne handyman, der regelmæssigt transporterer udstyr og materialer, din lille stammes ferier, dens bjerg af bagage, legetøj og dens andel af sand, eller blot den sædvanlige daglige rutine med ugentlige indkøb, søndagsture og kørsel af børn og dyr, er dit bagagerum ofte ret fyldt og særligt udsat for risikoen for skader og dårlige forhold. Så hvordan beskytter du dit bagagerum ? Det er vigtigt at udstyre sig med en skræddersyet bagagerumsmåtte.

For at hjælpe dig med at vælge beskyttelse til dit bagagerum har vores teams udvalgt et bredt udvalg af bagagerumsmåtter, der er perfekt tilpasset til hvert enkelt køretøj. Til hver bilmodel findes der en bagagerumsmåtte. Vores kontor arbejder tæt sammen med bilfabrikanterne og registrerer præcist dimensionerne på deres bagagerum. Derefter fremstiller vi på bestilling og kan derfor levere en skræddersyet gulvmåtte til en direkte producentpris. Din bagagerumsbeskytter kan tilpasses efter dine ønsker og kan matches med de tilpassede bilovertræk og bilmåtter , som er vigtige for beskyttelsen af bilens interiør. Et ægte strejf af elegance og raffinement! 

Lovecar tilbyder et bredt udvalg af bagagerumsmåtter til alle bilmærker, herunder bagagerumsmåtter til Bmw, Peugeot, Citroën, Peugeot, Renault ....

En skræddersyet støvlemåtte: en god investering 

Du kan vælge mellem vores udvalg af bagagerumsmåtter til daglig brug: nålestiksmåtter, velourmåtter eller gummimåtter til bagagerummet? Alle vores måtter er meget nemme at vedligeholde. Gummikuffertmåtter kan vaskes med vand og sæbe og tørrer meget hurtigt. Bagagerummemåtter af nålefilt eller velour skal kun støvsuges eller rengøres med et særligt tæpperensemiddel til de mest genstridige pletter. For at gøre det endnu mere praktisk er TAILLEURAUTO.COM's bagagerumsmåtter alle udstyret med velcrobånd for perfekt støtte og upåklagelig stabilitet. Der er ingen risiko for, at den foldes sammen eller beskadiges, og der er heller ingen risiko for, at snavs eller små genstande kommer ind under den.

Med en støvleforing af så høj kvalitet kan du være sikker på, at støvlen er i perfekt original stand. Med et års garanti vil bagagerumsunderlaget være et vigtigt aktiv for fremtidige købere, når du beslutter dig for at sælge dit køretøj videre. Så for at optimere din bils videresalgsværdi mest muligt, skal du gå på opdagelse i alle vores produkter. Husk at udstyre dig selv med et beskyttende bilcover for at beskytte dit karosseri mod ydre aggressioner. Hvis du bestiller din bagagerumsmåtte på vores hjemmeside TAILLEURAUTO.COM, er det endelig og frem for alt for at sikre dig et hurtigt svar på dine spørgsmål og en perfekt overholdelse af leveringstiden for din bagagerumsmåtte via Mondial Relay (levering inden for 24 til 72 timer).

Husk også at beskytte det indvendige gulv i din bil med vores bilmåtter for at opnå optimal beskyttelse.