Hvem vi er / Vores forpligtelser

VORES FIRMA

Med et rigt INDUSTRIEL ARV Vi har fremstillet bilovertræk og tæpper til de største bilproducenter i næsten 40 år. Med denne ekspertise til rådighed tilbyder vi dig vores produktionsværktøjer, vores erfaring og vores mere end 2.500 skabeloner, så du til gengæld kan tilbyde dig skræddersyede betræk og tæpper, der er perfekt tilpasset til dit køretøj.

Virksomheden blev oprettet i 1983 af deres far, og anden generation fortsætter med at skrive historien i stammen. De 5 børn af grundlæggeren har mulighed for at arbejde sammen med passion for at udvikle denne FAMILIEGRUPPE. Vi er særligt optaget af at bevare de værdier om ekspertise og service, som vores ældre har indskærpet, og vi stræber alle hver dag efter at forbedre vores processer og kvaliteten af vores ordreopfølgning.

syning af gulvtæppet

Vores kontorer og produktionsfaciliteter har altid ligget i Leers, i den HAUTS-DE-FRANCE. I disse historiske bygninger, som er blevet fuldstændig renoveret og moderniseret, designer, fremstiller, markedsfører og sender 90 medarbejdere hver dag tusindvis af varer fra Frankrig. 2.000 m2 kontorer, 1.200 m2 udstillingslokaler, 6.000 m2 værksteder, 13.000 m2 logistikplatform: vores totale kontrol med produktionskæden er vores styrke.

Dybt EUROPÆEREI 1996 startede vi en anden produktionsenhed i Polen, som nu er blevet den økonomiske lunge i den smukke landsby Mieleszyn.
Med5.000 m2 værksteder og 3.000 m2 logistikplatform stiller mere end 150 medarbejdere nu deres knowhow og ekstreme strenghed til rådighed for dig. Og deres familier, der nyder godt af det.

 

Bekymret for VELFÆRD for vores medarbejdere, bestræber vi os på at tilbyde alle et behageligt og indbydende miljø. Vores moderne, funktionelle og lyse kontorer er først og fremmest designet til dem.
Vores moderne, funktionelle og lyse kontorer er først og fremmest indrettet til vores medarbejdere. Der er fælles opholds- og afslapningsområder, et fitnesscenter , en vuggestue i vores lokaler med pladser forbeholdt vores medarbejdere, mulighed for at komme på arbejde i selskab med sin hund (6 maskotter liver vores dage op) og ugentlige arrangementer, der giver os mulighed for at komme sammen. Det er alt sammen aktiver, der gør det muligt for os at skabe et ægte sammenhold i teamet og en ægte tilknytning til vores virksomhed.

Vores iværksætterånd er ledsaget af et reelt ønske om at tage ansvar for den REGIONALE OG MILJØMÆSSIGE NIVEAU.
Vi har forpligtet os til at sponsorere La Piscine-museet i Roubaix og oprette et kunstgalleri på vores kontorer, installere solpaneler på alle vores tage, indføre selektiv sortering og installere bistader, der gør det muligt for os at høste vores egen honning hver sommer.

VORES FORPLIGTELSER
PAGE01-RSE-WEB_Plan-de-travail-1.jpg
RSE-WEB-02PX-01.jpg
RSE-WEB-02PX-02.jpg
RSE-WEB-02PX-03.jpg
RSE-WEB-02PX-04.jpg